Op rekening (postpaid) voor bedrijven

Al uw medewerkers contactloos de auto laten wassen, stofzuigen of lucht in de banden op pijl laten houden? Voor u maandelijks een (verzamel)factuur van de afgenomen diensten? Dat kan met De Autopas van uw vertrouwde locatie!

Speciaal voor bedrijven kan De Autopas ook op rekening worden gebruikt. Dat wil zeggen dat u de diensten (de afgenomen transacties) met De Autopas achteraf middels een factuur betaalt. Deze factuur ontvangt u van uw locatie.

Hoe werkt De Autopas?
Afhankelijk van de locatie kan De Autopas gebruikt worden op diverse diensten zoals de wasbox, stofzuiger of zelfs de luchtpomp voor de banden. Op de betaalterminal die hier hangt (zie afbeelding) kiest u het gewenste bedrag. Hierna houdt u De Autopas ervoor en na 3 korte piepjes heeft u betaald.

Hoe werkt de maandelijkse facturatie?
U ontvangt van uw locatie een factuur van de afgenomen diensten/ transacties. Doorgaans zult u deze maandelijkse ontvangen. Een eventuele korting, dient u met uw locatie verder af te stemmen.

Hoe kom ik aan De Autopas?
U kunt De Autopas op uw locatie verkrijgen of via deze website bestellen. Wanneer u de passen online bestelt dient u onder andere een geldig KvK-nummer te hebben. U betaalt € 5 administratiekosten, ongeacht hoeveel passen u bestelt. Na een positieve toetsing ontvangt u De Autopassen binnen 5 werkdagen op het door u opgegeven adres. Met het e-mailadres wat u bij de bestelling als referentie opgeeft, activeert u de ontvangen passen waarna u ze kunt gebruiken.

Vragen?
Heeft u nog vragen, of staat u gewenste locatie er niet bij? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!